Uitdaging voor politiek Emmen. Bijeenkomst vrijdag 28 november.





Politieke avond over de toekomst van Emmen. Kom je ook?


Vrijdag 28 november vanaf 19:30 wordt er in de bibliotheek in Emmen een politieke avond gehouden naar aanleiding van dit blog.  Drie maanden geleden schreef ik deze uitdaging uit en ik heb ondertussen tientallen gesprekken gevoerd over onze lokale politiek. Uit veel van deze gesprekken bleek een enorme lokale betrokkenheid bij mensen. Dat was voor mij dan de aanleiding om dit blog te schrijven en er een avond van te maken. 

De avond

Het eerste deel van deze avond kunnen de partijen die op de uitdaging zijn ingegaan hun bijdrage naar voren brengen. De andere partijen zijn natuurlijk van harte welkom, maar die zullen niet hetzelfde podium krijgen. Naast inbreng van de politiek actieve inwoners van Emmen hoop ik dat er ook mensen komen die wat minder of niet betrokken zijn bij de politiek. Het tweede deel van de avond krijgen alle mensen de mogelijkheid om over de toekomst van onze regio in gesprek te gaan. Doelstelling van de avond is om te kijken of we gemeenschappelijke uitdagingen en oplossingen kunnen verkennen. Kom je ook? 

Muziek

Niemand minder dan Bert Kamping zal zorgen voor de muzikale omlijsting van de avond. De Bibliotheek stelt haar prachtige leescafé beschikbaar. Het is vrijdagavond, dus ook de bar zal open zijn. 

Praktisch

De toegang voor de avond is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Vanaf 19:30 is iedereen welkom en om 20:00 beginnen we. We hebben nog een pauze in het programma en zijn rond 21:45 klaar. 

Vragen?

Vanaf maandag 24 november ben ik per mail: pmleenhouts@gmail.com of twitter: @pmleenhouts bereikbaar voor vragen of ideeën (weekend van 21,22&23 november even offline).

Uitgedaagden

Nog even een bericht voor alle partijen die op de uitdaging in zijn gegaan en een bijdrage hebben geleverd: ik neem in de week vooraf met jullie allemaal nog contact op om de avond door te nemen. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Start With Stop

Schaduwmacht

Duidelijkheid